Rulouri din piept de curcan cu mozzarella și șuncă la cuptor
Ingrediente
- 750 Grame - Piept de curcan Lidl
- 180 Grame - L’unico sunca italiana fina
- 250 Grame - Mozzarella light Lovilio
- 20 Grame - Untura de porc
- 10 Grame - Sare de masa
- 1.5 Gram - Piper negru macinat - 365
Instrucțiuni de preparare
Pieptul de curcan spălat și curățat de pielițe, se feliază, se bate cu ciocanul de șnițele. Se adaugă sare și piper.
Se așează feliile de șuncă pe jumatate suprapuse, peste ele se pune pieptul de curcan, se pun două sau trei bastonașe de mozzarella în funcție de mărimea pieptului, se rulează și se prind cu scobitoarea.
Un vas de yena sau ceramică (al meu a fost de yena), se unge cu puțină untură de porc, se așează rulourile de curcan în vas, se acoperă cu o folie de aluminiu și se pun în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 30 de minute.
După 30 de minute, se ia jos folia și se mai lasă 15-20 de minute până se rumenesc frumos.
Poftă bună!
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 303g | |
Calorii | 1920 kj / 458.91 kCal |
Grăsimi | 20.32 g |
din care | |
Saturate | 5.71 g |
Ne-Saturate | 4.38 g |
Colesterol | 4.75 mg |
Carbohidrați | 2.98 g |
din care | |
Zaharuri | 0.94 g |
Proteine | 65.52 g |
Sare | 2812.5 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...