Rulada Sultanului

Ingrediente
Instrucțiuni de preparare
Intr-o oala adauga: faina, laptele, zaharul, laptele praf de cocos, apoi gateste pe foc mediu, amestecand fara intrerupere, pana obtii o compozitie fluida, dar cremoasa, mai exact o budinca.
Opreste focul, adauga extractul de vanilie si untul, amesteca bine pana la omogenizare.
Tapeteaza o tava cu foaie de copt si presara fulgi de cocos pe toata suprafata acesteia. Transfera budinca in tava, si niveleaza bine. Lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Pregateste frisca. Intinde frisca pe toata suprafata budincii, niveleaza bine si baga la frigider timp de 2h.
Scoate de la frigider si taie mai intai pe lung, in 2 parti egale, apoi pe lat, astfel incat sa obtii 4 fasii dreptunghiulare. Ruleaza cu grija fiecare fasie, transfer-o pe o farfurie, sau platou.
Repeta procesul cu fiecare bucata in parte. Presara fulgi ce cocos peste fiecare rulada si fistic macinat.
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1134 kj / 271.13 kCal |
Grăsimi | 16.92 g |
din care | |
Saturate | 12.4 g |
Ne-Saturate | 0.03 g |
Carbohidrați | 23.53 g |
din care | |
Zaharuri | 10.79 g |
Fibre | 6.5 g |
Proteine | 6.32 g |
Sare | 120.54 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii