Rulada Sultanului

Rulada Sultanului
Porții: 6
Timp de preparare: 3min
Timp de gătire: 10min

Ingrediente

500 Mililitri - Lapte Pilos 1,5%
85 Grame - Făina alba de grau superioara 000 Raftul Bunicii
10 Grame - Lapte praf cocos - Topnatur
25 Grame - Zahar
100 Grame - Frișcă Voila
30 Grame - Fistic
100 Grame - Nuca de cocos fulgi - Delhaize
10 Grame - Unt 65% Covalact

Instrucțiuni de preparare

Intr-o oala adauga: faina, laptele, zaharul, laptele praf de cocos, apoi gateste pe foc mediu, amestecand fara intrerupere, pana obtii o compozitie fluida, dar cremoasa, mai exact o budinca.

Opreste focul, adauga extractul de vanilie si untul, amesteca bine pana la omogenizare.

Tapeteaza o tava cu foaie de copt si presara fulgi de cocos pe toata suprafata acesteia. Transfera budinca in tava, si niveleaza bine. Lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Pregateste frisca. Intinde frisca pe toata suprafata budincii, niveleaza bine si baga la frigider timp de 2h.

Scoate de la frigider si taie mai intai pe lung, in 2 parti egale, apoi pe lat, astfel incat sa obtii 4 fasii dreptunghiulare. Ruleaza cu grija fiecare fasie, transfer-o pe o farfurie, sau platou.

Repeta procesul cu fiecare bucata in parte. Presara fulgi ce cocos peste fiecare rulada si fistic macinat.

Informații nutriționale

Proteine: 9%
Carbohidrați: 35%
Grăsimi: 56%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1134 kj / 271.13 kCal
Grăsimi 16.92 g
din care
Saturate 12.4 g
Ne-Saturate 0.03 g
Carbohidrați 23.53 g
din care
Zaharuri 10.79 g
Fibre 6.5 g
Proteine 6.32 g
Sare 120.54 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii