Rulada Sultanului
Ingrediente
- 500 Mililitri - Lapte Pilos 1,5%
- 85 Grame - Făina alba de grau superioara 000 Raftul Bunicii
- 10 Grame - Lapte praf cocos - Topnatur
- 25 Grame - Zahar
- 100 Grame - Frișcă Voila
- 30 Grame - Fistic
- 100 Grame - Nuca de cocos fulgi - Delhaize
- 10 Grame - Unt 65% Covalact
Instrucțiuni de preparare
Intr-o oala adauga: faina, laptele, zaharul, laptele praf de cocos, apoi gateste pe foc mediu, amestecand fara intrerupere, pana obtii o compozitie fluida, dar cremoasa, mai exact o budinca.
Opreste focul, adauga extractul de vanilie si untul, amesteca bine pana la omogenizare.
Tapeteaza o tava cu foaie de copt si presara fulgi de cocos pe toata suprafata acesteia. Transfera budinca in tava, si niveleaza bine. Lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Pregateste frisca. Intinde frisca pe toata suprafata budincii, niveleaza bine si baga la frigider timp de 2h.
Scoate de la frigider si taie mai intai pe lung, in 2 parti egale, apoi pe lat, astfel incat sa obtii 4 fasii dreptunghiulare. Ruleaza cu grija fiecare fasie, transfer-o pe o farfurie, sau platou.
Repeta procesul cu fiecare bucata in parte. Presara fulgi ce cocos peste fiecare rulada si fistic macinat.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 143g | |
Calorii | 1134 kj / 271.13 kCal |
Grăsimi | 16.92 g |
din care | |
Saturate | 12.81 g |
Ne-Saturate | 3.02 g |
Carbohidrați | 23.54 g |
din care | |
Zaharuri | 11.3 g |
Fibre | 7.57 g |
Proteine | 6.16 g |
Sare | 146.96 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...