Rulada de piept de curcan
Porții:
10
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 1000 Grame - Piept curcan fara piele crud
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 10 Grame - Usturoi
- 2 Bucati (400g) - Rosii
- 5 Grame - Piper negru
- 3 Lingurite rase (15g) - Sare de masa
- 20 Grame - Patrunjel verde
- 20 Grame - Marar proaspat
- 30 Grame - Parmezan Reggiano Lovilio
- 1 Ou mic - S (50g) - Ou de gaina
Instrucțiuni de preparare
Pieptul de curcan se toaca, se adauga ceapa tocata fin, usturoiul, rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi mici, un ou, parmezan ras fin, sare, piper negru, marar verde, patrunjel tocat.
Se coace o ora la 180 gr.
Informații nutriționale
Proteine: 78%
Carbohidrați: 10%
Grăsimi: 12%
Valori nutriționale pentru o porție de 165g | |
Calorii | 592 kj / 141.39 kCal |
Grăsimi | 1.87 g |
din care | |
Saturate | 0.16 g |
Ne-Saturate | 0.3 g |
Colesterol | 21.15 mg |
Carbohidrați | 3.4 g |
din care | |
Zaharuri | 1.55 g |
Fibre | 0.87 g |
Proteine | 27.32 g |
Sare | 1512.23 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...