Rulada de dovlecei cu ricotta
Porții:
24
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 600 Grame - Dovleac crud
- 4 Oua mici - S (200g) - Ou crud
- 40 Grame - Parmezan
- 4 Linguri rase (48g) - Faina alba
- 250 Grame - Branza Ricotta Lovilio
- 70 Grame - Mortadella
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Pregatim cuptorul la 180 grade.
Dam dovlecelul prin razatoare. Scurgem bine de apa. Peste dovleac punem ouale, faina, parmezanul, condimentele si amestecam. Aluatul este destul de lichid. Compozitia se toarna pe o tava in care am pus hartie de copt (Optional se unge cu putin ulei, dar nu e necesar). Introducem tava in cuptor pentru 15-20 minute, pana se rumeneste usor.
Scoatem din cuptor iar peste foaia de dovleac intindem un strat subtire de mortadella si ricotta. Invartim sub forma de rulada.
Informații nutriționale
Proteine: 25%
Carbohidrați: 28%
Grăsimi: 47%
Valori nutriționale pentru o porție de 51g | |
Calorii | 226 kj / 53.97 kCal |
Grăsimi | 2.86 g |
din care | |
Saturate | 0.84 g |
Ne-Saturate | 1.06 g |
Colesterol | 34.1 mg |
Carbohidrați | 3.82 g |
din care | |
Zaharuri | 0.74 g |
Fibre | 0.18 g |
Proteine | 3.36 g |
Sare | 333.24 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...