Rulada de ciocolata

Rulada de ciocolata

Porții: 14
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 6min

Ingrediente

3 Oua mici - S (150g) - Ou crud
15 Grame - Faina 650 Vreau din Romania
12 Grame - Cacao Dr Oetker
5 Grame - Praf de copt
10 Grame - Lapte 1,5%, Vreau din Romania
200 Grame - Iaurt natural 2% - Zuzu Stors
17 Grame - Ciocolată neagră K-Classic
5 Grame - Esenta de Rom
5 Grame - Indulcitor K Classic

Instrucțiuni de preparare

BLATUL

1. Se separa albusurile de galbenusuri.

2. Peste galbenusuri se adauga faina, 7 grame de cacao, praful de copt si putin indulcitor. Se amesteca si se adauga lapte cate putin, pana se omogenizeaza bine compozitia.

3. Albusurile se bat spuma.

4. Se adauga spuma de albusuri peste compozitia de cacao, si se incorporeaza usor.

5. Se da la cuptor. (Aproximativ 5-6 minute. Se verifica cu scobitoarea).

CREMA

Peste iaurt se adauga 5 grame de cacao, esenta de rom si indulcitor. Se umple blatul si se ruleaza, apoi se topeste ciocolata neagra si se pune deasupra ruladei.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 156 kj / 37.36 kCal
Grăsimi 1.77 g
din care
Saturate 0.33 g
Ne-Saturate 0.59 g
Colesterol 39.85 mg
Carbohidrați 2.02 g
din care
Zaharuri 0.03 g
Proteine 2.89 g
Sare 15.21 mg
Proteine
30.94%
2.89g
Carbohidrați
21.62%
2.02g
Grăsimi
47.44%
1.77g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook