Rulada de cașcaval cu măsline
Porții:
4
Ingrediente
- 130 Grame - Cașcaval Rucăr
- 80 Grame - Masline negre fara samburi
- 5 Grame - Marar uscat
Instrucțiuni de preparare
Am topit cașcavalul într-o cratiță pe aragaz la foc foarte mic.
Am întins o foaie din folie alimentara peste care am presărat mărar uscat.
Am întins cu o lingura cașcavalul topit și am presărat măslinele feliate.
Am rulat strâns și am dat rulada la rece peste noapte.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 24%
Carbohidrați: 2%
Grăsimi: 74%
Valori nutriționale pentru o porție de 54g | |
Calorii | 568 kj / 135.64 kCal |
Grăsimi | 11.26 g |
din care | |
Saturate | 0.52 g |
Ne-Saturate | 2.93 g |
Carbohidrați | 0.72 g |
din care | |
Zaharuri | 0.02 g |
Fibre | 0.17 g |
Proteine | 8.15 g |
Sare | 502.6 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...