Raviczki Dana - Ciuperci umplute cu șuncă, brânză și roșii
![Raviczki Dana - Ciuperci umplute cu șuncă, brânză și roșii](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/af9eed51-805b-404b-906c-b352098d5afb.jpg)
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 1000 Grame - Ciuperci champignon
- 100 Grame - Sunca din piept de pui Sissi
- 100 Grame - Branza feta
- 10 Grame - Piper negru
- 1 Lingurita cu varf (8g) - Sare himalaya
- 400 Grame - Rosii
- 30 Grame - Dulceata de ardei iute Bunatati de Topoloveni
- 1 Lingura (15g) - Ulei masline extravirgin Olitalia
Instrucțiuni de preparare
Ciupercile mari (de grătar), se curata.
Se stropesc în interior cu ulei măsline.
Adăugăm sare, piper și dulceata de ardei iute.
Umplem cu șuncă piept pui și branza feta.
Deasupra felie roșie.
La cuptor 15 minute.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 24%
Carbohidrați: 38%
Grăsimi: 38%
Valori nutriționale pentru o porție de 416g | |
Calorii | 972 kj / 232.37 kCal |
Grăsimi | 10.64 g |
din care | |
Saturate | 4 g |
Ne-Saturate | 2.35 g |
Colesterol | 22.25 mg |
Carbohidrați | 23.87 g |
din care | |
Zaharuri | 9.39 g |
Fibre | 7.36 g |
Proteine | 14.76 g |
Sare | 2297.6 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...