Dovlecel umplut cu ton și porumb
Porții:
1
Ingrediente
- 1 Ou mediu - M (60g) - Ou de gaina
- 185 Grame - Ton bucati in suc propriu Hame
- 120 Grame - Porumb dulce Florin
- 5 Grame - Fulgi de drojdie uscata inactiva SanoVita
- 200 Grame - Dovlecel
- 5 Grame - Faina de in Solaris
Instrucțiuni de preparare
Am folosit 2 dovlecei pe care i-am tăiat în 3 și am scobit miezul pe care l-am folosit în alt preparat. Am pregătit umplutura amestecand conținutul conservei de ton cu porumbul boabe, fulgii de drojdie inactiva și faina de in.
Am pus dovleceii în forme de brioșe și i-am umplut.
Am gătit dovleceii în cuptor aprox 20-25 min la 180 grade, pana s-au rumenit ușor.
Pofta bună!
Informații nutriționale
Proteine: 53%
Carbohidrați: 21%
Grăsimi: 26%
Valori nutriționale pentru o porție de 575g | |
Calorii | 1810 kj / 432.65 kCal |
Grăsimi | 12.43 g |
din care | |
Saturate | 3.16 g |
Ne-Saturate | 6.21 g |
Colesterol | 253.8 mg |
Carbohidrați | 21.5 g |
din care | |
Zaharuri | 12.6 g |
Fibre | 4.71 g |
Proteine | 55.05 g |
Sare | 595.78 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...