Raffaello cu alune prajite | Cristina G.

Raffaello cu alune prajite | Cristina G.
Porții: 10
Timp de preparare: 3min
Timp de gătire: 5min

Ingrediente

80 Grame - Lapte condensat îndulcit Prodlacta
10 Grame - Alune coapte si sarate 365
50 Grame - Fulgi de cocos

Instrucțiuni de preparare

Intr-un bol se amesteca 50 g de fulgi de cocos, 80 g de lapte condensat si 10 g de alune coapte sarate tocate marunt cu un cutit pe tocator. Se formeaza bilute de aprox. 3 cm care se tavalesc prin 2-3 g de fulgi de cocos. Din aceasta cantitate am obtinut 10 portii de aproximativ 16 g. Alunele sarate se pot inlocui cu alune nesarate, migdale sau nuci.

Informații nutriționale

Proteine: 7%
Carbohidrați: 50%
Grăsimi: 43%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 233 kj / 55.77 kCal
Grăsimi 2.75 g
din care
Saturate 0.42 g
Carbohidrați 7.05 g
din care
Zaharuri 4.48 g
Proteine 0.99 g
Sare 26.4 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii