Raffaello cu alune prajite | Cristina G.
Porții:
10
Timp de preparare:
3min
Timp de gătire:
5min
Ingrediente
- 80 Grame - Lapte condensat îndulcit Prodlacta
- 10 Grame - Alune coapte si sarate 365
- 50 Grame - Fulgi de cocos
Instrucțiuni de preparare
Intr-un bol se amesteca 50 g de fulgi de cocos, 80 g de lapte condensat si 10 g de alune coapte sarate tocate marunt cu un cutit pe tocator.
Se formeaza bilute de aprox. 3 cm care se tavalesc prin 2-3 g de fulgi de cocos.
Din aceasta cantitate am obtinut 10 portii de aproximativ 16 g.
Alunele sarate se pot inlocui cu alune nesarate, migdale sau nuci.
Informații nutriționale
Proteine: 7%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 44%
Valori nutriționale pentru o porție de 15g | |
Calorii | 233 kj / 55.77 kCal |
Grăsimi | 2.76 g |
din care | |
Saturate | 0.43 g |
Ne-Saturate | 0.22 g |
Carbohidrați | 7.06 g |
din care | |
Zaharuri | 4.49 g |
Proteine | 1 g |
Sare | 26.4 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...