Răcituri(piftie) de pui

Porții:
2
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 180 Grame - Piept de pui fiert
- 70 Grame - Morcov fiert
- 35 Grame - Telina fiarta
- 10 Grame - Gelatina
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 500 Grame - Supa limpede de pui
Instrucțiuni de preparare
Am fiert carnea +legumele în 800 ml apa+ 2 foi dafin. Am hidratat gelatina în 80 ml apa și am pus in 2 boluri carnea+rondele de morcov + cuburi de țelină. Am condimentat după gust cu usturoi pisat, sare și boabe de piper și pătrunjel verde. Am lăsat în frigider la închegat pana a doua zi.
Pofta bună.
Informații nutriționale
Proteine: 69%
Carbohidrați: 12%
Grăsimi: 19%
Valori nutriționale pentru o porție de 402g | |
Calorii | 865 kj / 206.72 kCal |
Grăsimi | 4.34 g |
din care | |
Saturate | 0.82 g |
Ne-Saturate | 1.58 g |
Colesterol | 69.3 mg |
Carbohidrați | 6.22 g |
din care | |
Zaharuri | 1.28 g |
Fibre | 1.15 g |
Proteine | 35.87 g |
Sare | 87.65 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...