Pulpe de rata la cuptor
Ingrediente
- 800 Grame - Pulpa de rata cruda Lidl
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
- 50 Grame - Suc de portocale
- 50 Mililitri - Suc natural de lamaie
- 5 x Catel (25g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
✅ am spălat și curățat bine pulpele ( pielea oricum o vom înlătura după gătire) și îndepărtat surplusul de grăsime.
✅ am crestat ușor pielea (este destul de groasa și am avut grija sa nu ajung la carne) am pus pulpele intr-un vas termorezistent și le-am condimentat cu sare/piper/cimbru/rozmarin
✅ in vas, alături de pulpe, am pus câțiva morcovi, câțiva căței de usturoi și am turnat zeama de la o lamaie și o portocala
✅ am acoperit vasul cu folie de aluminiu și l-am dat cuptorul preîncălzit pentru 1h la 180grade, iar după o ora am luat folia am turnat 50ml vin alb și am mai lăsat la cuptor pentru aprox. 30min (funcția ventilatie)
✅ sosul de portocale (e cam mult spus sos) a fost o portocala stoarsă pe foc cu doua lingurițe de zahar
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 256g | |
Calorii | 1936 kj / 462.69 kCal |
Grăsimi | 33.3 g |
din care | |
Saturate | 0.01 g |
Ne-Saturate | 0.04 g |
Carbohidrați | 7.34 g |
din care | |
Zaharuri | 1.25 g |
Fibre | 0.82 g |
Proteine | 33.96 g |
Sare | 18.31 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...