Pulpe de pui întregi la cuptor fara piele
Porții:
3
Timp de preparare:
7min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 5 Grame - Piper negru
- 5 Grame - Boia dulce
- 3 Grame - Busuioc
- 4 Grame - Oregano
- 10 Grame - Mustar
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 900 Grame - Pui pulpe fara piele crude
Instrucțiuni de preparare
Se taie usturoiul bucatele mici și se amesteca apoi toate condimentele facandu-se o pasta cu care se vor "unge" pulpele după care se lasă la macerat vreo doua ore în frigider.
Se așează într-o tava, se acoperă cu o folie de aluminiu și se da la cuptor la foc mediu. După 15 min se poate indeparta folia pentru a se rumeni. După acest pas se mai lasă la cuptor 10-15 min. Delicioase!
Informații nutriționale
Proteine: 63%
Carbohidrați: 5%
Grăsimi: 32%
Valori nutriționale pentru o porție de 316g | |
Calorii | 1603 kj / 383.12 kCal |
Grăsimi | 13.23 g |
din care | |
Saturate | 3.25 g |
Ne-Saturate | 9.92 g |
Carbohidrați | 4.71 g |
din care | |
Zaharuri | 0.32 g |
Fibre | 1.86 g |
Proteine | 58.66 g |
Sare | 1994.89 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...