Pulpe de pui întregi la cuptor fara piele

Pulpe de pui întregi la cuptor fara piele
Porții: 3
Timp de preparare: 7min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

5 Grame - Piper negru
5 Grame - Boia dulce
3 Grame - Busuioc
4 Grame - Oregano
10 Grame - Mustar
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
3 x Catel (15g) - Usturoi
900 Grame - Pui pulpe fara piele crude

Instrucțiuni de preparare

Se taie usturoiul bucatele mici și se amesteca apoi toate condimentele facandu-se o pasta cu care se vor "unge" pulpele după care se lasă la macerat vreo doua ore în frigider.

Se așează într-o tava, se acoperă cu o folie de aluminiu și se da la cuptor la foc mediu. După 15 min se poate indeparta folia pentru a se rumeni. După acest pas se mai lasă la cuptor 10-15 min. Delicioase!

Informații nutriționale

Proteine: 63%
Carbohidrați: 5%
Grăsimi: 32%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1603 kj / 383.11 kCal
Grăsimi 13.22 g
din care
Saturate 3.24 g
Ne-Saturate 0.4 g
Carbohidrați 4.7 g
din care
Zaharuri 0.31 g
Fibre 1.85 g
Proteine 58.66 g
Sare 974.19 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook