Pulled-pork sandwich cu sos barbeque

Pulled-pork sandwich cu sos barbeque
Porții: 6
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 240min

Ingrediente

  • 800 Grame - Spata porc degresata, cruda
  • 120 Grame - Ketchup HEINZ -50% zahar
  • 40 Grame - Passata di pomodoro - Originale italiano - Freshona
  • 40 Mililitri - Otet de mere
  • 2 Bucati (200g) - Ceapa
  • 5 x Catel (25g) - Usturoi
  • 40 Grame - Sos worcestershire
  • 15 Grame - Zahar brun
  • 4 Grame - Boia dulce afumata - Fuchs
  • 2 Grame - Boia de ardei iute
  • 1 Gram - Chimen seminte
  • 4 Grame - Sare himalaya
  • 2 Grame - Piper negru
  • 400 Grame - Varza
  • 100 Grame - Ceapa rosie
  • 360 Grame - Chifla Kaiser cu seminte Lidl

Instrucțiuni de preparare

  1. Taie ceapa in bucati medii si curăță ustuoroiul.
  2. Pune toate ingredientele pentru sos intr-o craticioara si fierbe-le timp de 20 de minute.
  3. Incalzeste cuptorul la 160 de grade, caldură sus-jos + ventilație
  4. Așează într-un vas termorezistent ceapa și usturoiul, într-un singur strat și adaugă puțină sare.
  5. Pune carnea deasupra acestui strat.
  6. Toarna sosul peste carne, încercând să acoperi carnea pe toate părțile.
  7. Acopera vasul cu un capac/folie aluminium si bag-o la cuptor pentru aproximativ 3 ore - 3 ore jumătate.
  8. După acest timp, îndeparteaza capacul de pe vas, mărește temperatura la 180 de grade si lasa carnea sa se mai coaca timp de 30-60 minute pana cand sosul scade, iar carnea se rumenește puțin. La jumătatea timpului poți întoarce carnea pe partea opusă pentru a se rumeni uniform.
  9. Cand este gata, destrama carnea cu ajutorul a doua furculite si amestec-o in sos.
  10. Varza se taie mărunt și se freacă cu puțină sare.
  11. Montare sandwich: Se taie chiflele în două și se rumenesc puțin intr-o tigaie.
  12. După ce chiflele ajung la consistența dorită, se adaugă la bază carnea sfășiată, salată de varză, ceapă, castraveți murați.

     Tips & tricks:

  • Poți folosi orice combinație de legume  proaspete / murături dorești sau poți să adaugi puțin sos extra (sos barbeque, ketchup)
  • Dacă vrei ca sandwichul să fie mai stabil, poti introduce un bat de frigărui în mijloc.

 

 

   Pentru mai multe sfaturi, idei și rețete, urmărește-mă pe Instagram: aurelsolea__fitness 

 

 

Informații nutriționale

Proteine: 33%
Carbohidrați: 47%
Grăsimi: 20%
Valori nutriționale pentru o porție de 359g
Calorii 1816 kj / 433.93 kCal
Grăsimi 9.19 g
din care
Saturate 0.04 g
Ne-Saturate 0.2 g
Carbohidrați 50.74 g
din care
Zaharuri 10.06 g
Fibre 2.92 g
Proteine 35.84 g
Sare 1137.46 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK