Pulled pork la slow cooker
![Pulled pork la slow cooker](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/7700099d-2c1e-4030-96e8-d64de0d16a1f.png)
Porții:
2
Timp de preparare:
2min
Timp de gătire:
300min
Ingrediente
- 200 Grame - Pulpa de porc
- 5 Grame - Sare himalaya
- 10 Grame - Boia de ardei dulce
- 20 Grame - Condiment carne porc Galeo
Instrucțiuni de preparare
Condimenteaza carnea de porc cu sare, boia si condimente pentru carne de porc.
Aseaza carnea in oala slow cooker la temperatura high timp de 5 ore.
Dupa ce s-a terminat durata de gatire, scoate carnea din oala si marunteste-o cu ajutorul unei furculite. Deoarece este foarte frageda in urma gatirii, carnea se va marunti foarte usor.
Optional: pune carnea intr-o tigaie fara a adauga ulei si caleste-o la o temperatura mare timp de 5-8 minute. Poti adauga si putin sos de rosii sau sos de barbeque. (Nota: aceste ingrediente nu sunt incluse in reteta initiala si trebuie adaugate separat la jurnal.)
Informații nutriționale
Proteine: 26%
Carbohidrați: 6%
Grăsimi: 68%
Valori nutriționale pentru o porție de 118g | |
Calorii | 1220 kj / 291.7 kCal |
Grăsimi | 22.59 g |
Carbohidrați | 4.65 g |
Proteine | 19.7 g |
Sare | 2500 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...