Pui de vara - Mihai gateste
Porții:
4
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
120min
Ingrediente
- 500 Grame - Pulpe de pui dezosate, fara piele - Fragedo (Transavia)
- 2 Bucati (400g) - Rosii
- 60 Grame - Ceapa rosie
- 150 Grame - Ardei rosu gras
- 150 Grame - Ardei gras galben
- 100 Grame - Ardei gras verde
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare himalaya
- 5 Grame - Piper negru
- 5 Grame - Boia dulce
- 30 Grame - Ceapa verde
- 1 Catel (5g) - Usturoi
- 2 Linguri (30ml) - Ulei Floriol
- 20 Grame - Sos de soia
Instrucțiuni de preparare
Se taie toate legumele in bucati mari, puiul se amesteca cu legumele - totul direct in tava si se da tava la cuptor 90 de minute la 200 de grade.
La inceput se acopera tava cu folie de aluminiu, ulterior dupa ce a trecut o ora sau mai bine se poate indeparta folia pentru a se rumeni carnea.
Puteti decide durata de lasare la cuptor dupa preferintele proprii.
Informații nutriționale
Proteine: 33%
Carbohidrați: 17%
Grăsimi: 50%
Valori nutriționale pentru o porție de 365g | |
Calorii | 1328 kj / 317.51 kCal |
Grăsimi | 18.16 g |
din care | |
Saturate | 4.93 g |
Ne-Saturate | 12.89 g |
Carbohidrați | 13.78 g |
din care | |
Zaharuri | 5.84 g |
Fibre | 4.09 g |
Proteine | 27.13 g |
Sare | 1407.84 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...