Pui cu ciuperci si sos alb
Porții:
4
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 600 Grame - Pulpe superioare de pui dezosate, fara piele Lidl
- 200 Grame - Smantana 15% La Dorna
- 50 Grame - Ceapa noua
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 700 Grame - Ciuperci champignon brune
Instrucțiuni de preparare
Intr-o tigaie antiaderenta (unsa cu putin ulei de masline) frigem pulpele spalate si curatate.
Cand sunt bine rumenite le dam deoparte si punem in aceeasi tigaie, in grasimea lasata, ceapa tocata marunt si usturoiul pisat, ciupercile taiate felii si lasam la foc mic cu capacul pus pana se calesc bine legumele.
Cand sunt gata facute, adaugam si puiul, sare si piper, putina boia dulce/afumata si smantana lichida.
Punem 1/2 cana cu apa si amestecam constant pret de cateva minute.
Mai lasam la foc mic timp de cca 10minute iar cand inchidem focul presaram putin patrunjel deasupra.
Informații nutriționale
Proteine: 38%
Carbohidrați: 13%
Grăsimi: 49%
Valori nutriționale pentru o porție de 391g | |
Calorii | 1469 kj / 351.09 kCal |
Grăsimi | 18.98 g |
din care | |
Saturate | 2.4 g |
Ne-Saturate | 8.86 g |
Carbohidrați | 11.1 g |
din care | |
Zaharuri | 0.04 g |
Fibre | 1.12 g |
Proteine | 33.44 g |
Sare | 300.64 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...