Pui asiatic cu legume si susan (Tothazan Flaviu Nutrition)
Porții:
1
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 100 Grame - Piept de pui (crud)
- 3 Mililitri - Ulei de masline
- 30 Grame - Ardei rosu gras
- 20 Grame - Ciuperci champignon
- 2 Grame - Usturoi
- 30 Grame - Dovlecel
- 10 Grame - Sos de soia
- 50 Grame - Rosii pasate
- 5 Grame - Seminte de susan
Instrucțiuni de preparare
Reteta este pentru 100g carne dar se poate multiplica in functie de nevoie
- Pieptul de pui si legumele (ardei - o bucata de 4 cm/4cm, 1 ciuperca mica, 1-2 cm dintr-un dovlecel) se taie cubulete de 1-1,5 cm si se calesc impreuna in ulei de masline.
- Dupa 3-4 min se adauga semintele de susan (o lingurita), usturoiul pisat si sosul de soia (cantitatea poate varia in functie de cat de sarat este sosul, puneti dupa gust).
- Dupa alte 2 min se adauga rosiile pasate si se fierbe totul la foc mediu-mic pana se reduce putin, cam 2 min.
Informații nutriționale
Proteine: 49%
Carbohidrați: 20%
Grăsimi: 31%
Valori nutriționale pentru o porție de 250g | |
Calorii | 878 kj / 209.8 kCal |
Grăsimi | 7.29 g |
din care | |
Saturate | 0.04 g |
Ne-Saturate | 0.18 g |
Carbohidrați | 10.4 g |
din care | |
Zaharuri | 4.69 g |
Fibre | 2.76 g |
Proteine | 26.22 g |
Sare | 1.94 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...