Prajitura cu malai fara ulei
![Prajitura cu malai fara ulei](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/4b46cb1c-7973-46ce-b64c-3a0b015687a3.jpg)
Porții:
6
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 120 Grame - Ou crud
- 1 Lingura rasa (16g) - Zahar brun
- 75 Grame - Faina de porumb (malai)
- 75 Grame - Faina alba
- 8 Grame - Praf de copt
- 1.5 Lingurita rasa (7.5g) - Sare de masa
- 150 Grame - Branza de vaci
- 250 Grame - Chefir Covalact de Tara
- 15 Grame - Esenta de Rom
- 15 Grame - Merișoare Jasmin
Instrucțiuni de preparare
- Se bat 2 oua, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul.
- Se amesteca cele doua faini impreuna cu praful de copt(1 plic) si sarea.
- Se amesteca branza cu chefirul si esenta de rom.
- Se încorporeaza fainile in zaharul batut cu ou.
- Se adauga chefirul cu branza, se amesteca bine toata compozitia dupa care se adauga si merisoarele.
- Se coace timp de 35-40 minute.
Informații nutriționale
Proteine: 20%
Carbohidrați: 51%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 122g | |
Calorii | 910 kj / 217.6 kCal |
Grăsimi | 6.67 g |
din care | |
Saturate | 1.46 g |
Ne-Saturate | 1.65 g |
Colesterol | 74.4 mg |
Carbohidrați | 26.42 g |
din care | |
Zaharuri | 4.22 g |
Proteine | 10.68 g |
Sare | 1320.1 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...