Pizza cu dovlecel
Porții:
2
Ingrediente
- 250 Grame - Faina alba
- 8 Grame - Drojdie
- 100 Grame - Dovlecel
- 100 Grame - Ceapa rosie
- 100 Grame - Sunca Praga Fox
- 80 Grame - Caș afumat din lapte de vacă Solomonescu
- 80 Grame - Telemea de capra Olympus
- 100 Grame - Sos de roșii Italiamo
- 100 Grame - Iaurt natural 2% Oly Olympus
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Din iaurt și ustoroi se prepara un sos.
Se frământa blatul de pizza cu maia din drojdie, un varf de zahăr și apa si se lasă 10 min. După, se amesteca cu faina și cu 6 grame de sare și apa pana devine un aluat elastic ușor lipicios se lasă la crescut 50 de min.
Se preincalzeste cuptorul, se întinde blatul si se lasă marginile mai groase sau după preferința se unge cu sos de rosii apoi adaugam ingredientele in ordine : 75% din cas, sunca, dovlecel, ceapa (opțional) si restul de cas. Se bagă la cuptor. In ultimele 5 min se sfărâmă si brânza peste.
Se servește cu sos de rosii si iaurt cu ustoroi, rosii proaspete.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 21%
Carbohidrați: 59%
Grăsimi: 20%
Valori nutriționale pentru o porție de 466g | |
Calorii | 3287 kj / 785.58 kCal |
Grăsimi | 17.42 g |
din care | |
Saturate | 9.64 g |
Ne-Saturate | 5.33 g |
Carbohidrați | 113.52 g |
din care | |
Zaharuri | 6.13 g |
Fibre | 1.82 g |
Proteine | 40.41 g |
Sare | 3125.48 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...