Pilaf de orez cu ciulama de ciuperci
Porții:
4
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 250 Grame - Ciuperci brune Lidl
- 100 Grame - Piept de pui - Lidl
- 50 Grame - Smantana lichida 35% Olympus
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 50 Grame - Ceapa
- 5 Mililitri - Ulei - Clas
- 200 Grame - Orez Deroni
- 50 Grame - Morcovi
- 30 Grame - Ardei gras
Instrucțiuni de preparare
Pentru ciulama: Călim in putin ulei, ceapa si usturoiul. Adaugam pieptul de pui. Dupa 10 min adaugam ciupercile taiate. Dupa ce au scazut, se adaugă smantana lichida. Mai fierbem totul 5 minute.
Pentru pilaf: Calim in apa ceapa impreuna cu morcovul si ardeiul. Adaugam orezul spalat si 2 cani de apa. Lasam la fiert cam 20 de minute. Condimentam totul dupa gust.
Informații nutriționale
Proteine: 18%
Carbohidrați: 61%
Grăsimi: 21%
Valori nutriționale pentru o porție de 186g | |
Calorii | 1205 kj / 288.08 kCal |
Grăsimi | 6.65 g |
din care | |
Saturate | 3.09 g |
Ne-Saturate | 2.98 g |
Carbohidrați | 43.58 g |
din care | |
Zaharuri | 1.9 g |
Fibre | 0.74 g |
Proteine | 12.85 g |
Sare | 34.55 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...