Pilaf cu piept de pui
Porții:
5
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 290 Grame - Piept de pui - Lidl
- 64 Grame - Morcovi
- 48 Grame - Ceapa
- 50 Mililitri - Ulei Floriol
- 250 Grame - Orez Scotti Arlecchino
- 1000 Mililitri - Apa
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 10 Grame - Patrunjel verde
Instrucțiuni de preparare
Se calesc ceapa cu morcovul in ulei cu o lingura de apa, apoi adaugam carnea taiata bucatele si o calim 5 minute.
Dupa care se pune apa si sarea, iar cand incepe sa fiarba apa se adauga orezul spalat.
Se tine pe foc pana se gateste orezul si carnea.
La sfarsit se adauga patrunjel tocat.
Informații nutriționale
Proteine: 21%
Carbohidrați: 45%
Grăsimi: 34%
Valori nutriționale pentru o porție de 343g | |
Calorii | 1405 kj / 335.9 kCal |
Grăsimi | 12.13 g |
din care | |
Saturate | 1.11 g |
Ne-Saturate | 8.92 g |
Carbohidrați | 37.32 g |
din care | |
Zaharuri | 1.03 g |
Fibre | 0.59 g |
Proteine | 17.42 g |
Sare | 1010.34 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...