Pilaf cu legume

Pilaf cu legume

Porții: 4
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

210 Grame - Orez bob rotund Penny
400 Grame - Ciuperci champignon
80 Grame - Morcovi
15 Grame - Ceapa
300 Grame - Porumb
1 Lingura (15g) - Ulei de masline

Instrucțiuni de preparare

Se caleste ceapa cu morcovul si ciupercile in uleiul de masline apoi se adauga orezul gata spalat si lasat in apa timp de 10 minute cu apa necesara.

Intre timp amestecam regulat iar spre final adaugam porumbul cat si condimentele de alegere (ex.sare,piper)

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1225 kj / 292.77 kCal
Grăsimi 5.31 g
din care
Saturate 0.1 g
Ne-Saturate 0.1 g
Carbohidrați 52.99 g
din care
Zaharuri 0.26 g
Fibre 1 g
Proteine 8.48 g
Sare 15.75 mg
Proteine
11.58%
8.48g
Carbohidrați
72.39%
52.99g
Grăsimi
16.03%
5.31g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook