
Pilaf cu legume
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
210 Grame - Orez bob rotund Penny
400 Grame - Ciuperci champignon
80 Grame - Morcovi
15 Grame - Ceapa
300 Grame - Porumb
1 Lingura (15g) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Se caleste ceapa cu morcovul si ciupercile in uleiul de masline apoi se adauga orezul gata spalat si lasat in apa timp de 10 minute cu apa necesara.
Intre timp amestecam regulat iar spre final adaugam porumbul cat si condimentele de alegere (ex.sare,piper)
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1225 kj / 292.77 kCal |
Grăsimi | 5.31 g |
din care | |
Saturate | 0.1 g |
Ne-Saturate | 0.1 g |
Carbohidrați | 52.99 g |
din care | |
Zaharuri | 0.26 g |
Fibre | 1 g |
Proteine | 8.48 g |
Sare | 15.75 mg |
Proteine
11.58%
8.48g
8.48g
Carbohidrați
72.39%
52.99g
52.99g
Grăsimi
16.03%
5.31g
5.31g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii