Pilaf cu legume
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 210 Grame - Orez bob rotund Penny
- 400 Grame - Ciuperci champignon
- 80 Grame - Morcovi
- 15 Grame - Ceapa
- 300 Grame - Porumb
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Se caleste ceapa cu morcovul si ciupercile in uleiul de masline apoi se adauga orezul gata spalat si lasat in apa timp de 10 minute cu apa necesara.
Intre timp amestecam regulat iar spre final adaugam porumbul cat si condimentele de alegere (ex.sare,piper)
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 73%
Grăsimi: 16%
Valori nutriționale pentru o porție de 255g | |
Calorii | 1233 kj / 294.58 kCal |
Grăsimi | 5.46 g |
din care | |
Saturate | 0.21 g |
Ne-Saturate | 0.74 g |
Carbohidrați | 54.7 g |
din care | |
Zaharuri | 3.46 g |
Fibre | 3.3 g |
Proteine | 8.12 g |
Sare | 34.7 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...