Piept de pui
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 400 Grame - Piept de pui - Lidl
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Pe o foaie de hartie de copt, puneti pieptul de pui(in partea stanga pentru a putea indoi cealalta jumatate peste), sare, piper si oregano si coaja de lamaie rasa (trebuie sa va uitati atunci cand cumparati lamaile sa scrie pe ele ca se poate consuma coaja, pentru ca uneori sunt date cu ceara).
Indoiti hartia peste pui si bateti ca pe snitele pentru a aplatiza puiul pana ajunge la grosimea de 1.5 cm.
Apoi puteti sa il puneti intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline si sa il prajiti intorcandu-l dupa 3-4 minute pana devine auriu.
Informații nutriționale
Proteine: 67%
Carbohidrați: 0%
Grăsimi: 33%
Valori nutriționale pentru o porție de 208g | |
Calorii | 1137 kj / 271.8 kCal |
Grăsimi | 9.5 g |
Carbohidrați | 0 g |
Proteine | 44 g |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...