Piept de pui la grătar și sos cu ciuperci
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 500 Grame - Piept de pui - Lidl
- 500 Grame - Ciuperci champignon
- 50 Grame - Unt 82% 365
- 160 Grame - Smantana lichida 20% Olympus
- 9 Grame - Cub concentrat cu gust de gaina Maggi
Instrucțiuni de preparare
Pieptul de pui se condimentează cu sare și piper și se pune pe grill. Nu-l gătim foarte tare, îl mai punem și in sos puțin.
Topim 50g unt in tigaie. Strivim doi căței de usturoi. Adăugăm ciupercile tăiate. Când au lăsat suficientă apa și au scăzut, adăugăm 250ml supa pui.
Când scade suficient supa, adăugăm 150ml smântâna lichida. Condimentam cu sare, piper, pătrunjel proaspăt, etc.
La final adăugăm bucățile de pui peste sos și mai lăsam pe foc maxim 10min
Pofta mare
Informații nutriționale
Proteine: 36%
Carbohidrați: 10%
Grăsimi: 54%
Valori nutriționale pentru o porție de 305g | |
Calorii | 1453 kj / 347.3 kCal |
Grăsimi | 20.41 g |
din care | |
Saturate | 5.49 g |
Ne-Saturate | 3.41 g |
Carbohidrați | 8.72 g |
din care | |
Zaharuri | 4.74 g |
Fibre | 2.76 g |
Proteine | 31.35 g |
Sare | 1153.25 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...