Piept de pui cu smântâna
Porții:
2
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 300 Grame - Puiul Libertan - Piept de Pui Dezosat
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 100 Grame - Smântâna lichida pentru gatit 32% - LaDorna
- 10 Grame - Parmezan
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 10 Grame - Unt
Instrucțiuni de preparare
Se toaca pieptul de pui cubulețe. Se prăjește in ulei de masline și un cub de unt. Se adauga ceapa pentru a se cali iar după ce puiul este aproape gătit se adauga smântâna lichida împreuna cu parmezanul și se mai lasă 2-3 minute.
Informații nutriționale
Proteine: 31%
Carbohidrați: 6%
Grăsimi: 63%
Valori nutriționale pentru o porție de 200g | |
Calorii | 1935 kj / 462.54 kCal |
Grăsimi | 32.96 g |
din care | |
Saturate | 12.86 g |
Ne-Saturate | 8.41 g |
Colesterol | 4.4 mg |
Carbohidrați | 7.07 g |
din care | |
Zaharuri | 3.3 g |
Fibre | 0.85 g |
Proteine | 36.14 g |
Sare | 458.45 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...