Piept de pui cu smântâna

Piept de pui cu smântâna
Porții: 2
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

300 Grame - Puiul Libertan - Piept de Pui Dezosat
1 Bucata (100g) - Ceapa
100 Grame - Smântâna lichida pentru gatit 32% - LaDorna
10 Grame - Parmezan
1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
10 Grame - Unt

Instrucțiuni de preparare

Se toaca pieptul de pui cubulețe. Se prăjește in ulei de masline și un cub de unt. Se adauga ceapa pentru a se cali iar după ce puiul este aproape gătit se adauga smântâna lichida împreuna cu parmezanul și se mai lasă 2-3 minute.

Informații nutriționale

Proteine: 31%
Carbohidrați: 6%
Grăsimi: 63%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1935 kj / 462.54 kCal
Grăsimi 32.96 g
din care
Saturate 12.86 g
Ne-Saturate 0.48 g
Colesterol 4.4 mg
Carbohidrați 7.07 g
din care
Zaharuri 3.29 g
Fibre 0.85 g
Proteine 36.14 g
Sare 458.45 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK