Piept de pui cu paste în sos de roșii

Ingrediente
- 200 Grame - Spaghetti integrale Barilla
- 100 Grame - Passata di pomodoro - Originale italiano - Freshona
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 300 Grame - Piept pui dezosat, fara piele Fragedo
- 40 Grame - Parmezan Reggiano Lovilio
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Pieptul de pui se taie felii subțiri, se condimentează după preferință și se gateste pe grill sau într-o tigaie grill antiaderenta încinsă (aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte - după preferință)
Se curata usturoiul și se pisează cu ajutorul unei prese. Se adaugă sosul de roșii împreună cu usturoiul pisat într-o tigaie și se gătește la temperatura medie timp de 4 minute. Se adaugă sare și piper după gust.
Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se adaugă peste sosul de roșii și se amesteca.
Tăiem pieptul de pui fasii subțiri și il așezăm pe farfurie. Lângă pieptul de pui așezăm pastele peste care presaram parmezanul.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 330g | |
Calorii | 2605 kj / 622.72 kCal |
Grăsimi | 12.26 g |
din care | |
Saturate | 2.03 g |
Ne-Saturate | 4.49 g |
Carbohidrați | 70.43 g |
din care | |
Zaharuri | 6.22 g |
Fibre | 9.31 g |
Proteine | 53.42 g |
Sare | 3059.95 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...