Piept de pui cu legume la cuptor și mujdei

Piept de pui cu legume la cuptor și mujdei

Porții: 1
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

150 Grame - Piept de pui - Lidl
80 Grame - Ardei rosu gras
20 Grame - Ceapa
20 Grame - Ciuperci conserva
30 Grame - Rosii
10 Grame - Usturoi verde
3 Grame - Condimente pentru cartofi prajiti Galeo
2 Lingurite (10g) - Ulei de masline
25 Grame - Paine cu faina integrala Grewe
30 Grame - Iaurt grecesc Pilos 2% grasime
7 Grame - Usturoi verde
2 Grame - Sare de masa
2 Grame - Piper negru

Instrucțiuni de preparare

Pieptul de pui se condimentează cu sare, piper și condimente pentru pui dacă aveți, eu am avut doar pentru cartofi prăjiți, apoi se taie legumele și se pun în tava unsa cu ulei alături de pui și se baga la cuptor.

Eu mi-am prajit si o felie de pâine integrala.

Mujdeiul se face din 30 de grame de iaurt grecesc, usturoi, sare și piper .

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1604 kj / 383.31 kCal
Grăsimi 12.82 g
Carbohidrați 25.66 g
din care
Zaharuri 0.84 g
Fibre 0.34 g
Proteine 39.19 g
Sare 0.8 mg
Proteine
40.89%
39.19g
Carbohidrați
26.77%
25.66g
Grăsimi
32.34%
12.82g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook