Piept de curcan cu varza dulce

Porții:
5
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
90min
Ingrediente
800 Grame - Varza
1000 Grame - Piept de curcan - Lidl
100 Grame - Ceapa verde
40 Grame - Ardei gras rosu
0.5 Bucata (50g) - Ceapa
1 Bucata (100g) - Morcovi
1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
25 Grame - Pasta de tomate 24% - Sultan
Instrucțiuni de preparare
Se taie varza fideluta, se presara putina sare si se lasa deoparte.
Se taie peiptul de curcan in bucati mai mari se pune intr-o cratita cu 1 lingura ulei. Se lasa pana se albeste si se scoate pe o farfurie. In aceeasi cratita se pune ceapa taiata, morcovul taiat feliute si ardeiul taiat bucatele. Se acopera cu un capac si se amesteca din cand in cand sa nu se arda. Se adauga varza care se stoarce inainte. Se amesteca pana se inmoaie.
Se adauga putina apa si se fierbe. Cand e aproape gata ,se adauga carnea si putin buluion.
Se mai lasa pe foc pana sunt toate fierte.
Informații nutriționale
Proteine: 65%
Carbohidrați: 19%
Grăsimi: 16%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1276 kj / 304.96 kCal |
Grăsimi | 5.71 g |
din care | |
Saturate | 0.02 g |
Ne-Saturate | 0.03 g |
Carbohidrați | 15.13 g |
din care | |
Zaharuri | 7.81 g |
Fibre | 5.71 g |
Proteine | 50.97 g |
Sare | 129.12 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii