Peste cu legume la cuptor
Ingrediente
- 300 Grame - Cartofi albi
- 250 Grame - Broccoli
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 350 Grame - Lufar
Instrucțiuni de preparare
Se curata pestele (eu am folosit lufar de data aceasta, dar puteti sa alegeti pestele vostru preferat - dorada, scrumbie, etc), daca nu a fost cumparat curatat, apoi se da cu sare si piper si se pune intr-o parte a tavii de cuptor pe foaie de copt.
Langa acesta se pun buchetelele de broccoli si cartofii taiati felii. Peste acestea se pune o lingura de ulei, sare si piper.
Broccoli se va face mai repede, asa ca il puteti scoate dupa 10 minute, pestele si cartofii se scot dupa 20-25 de minute sau cand ni se pare ca sunt gata.
Pentru mai multe retete sanatoase, ma poti gasi pe Facebook pe pagina Mihaela Pelea Nutritionist sau pe pagina de Instagram @mihaelapelea
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 458g | |
Calorii | 1804 kj / 431.05 kCal |
Grăsimi | 15.5 g |
din care | |
Saturate | 1.62 g |
Ne-Saturate | 1.94 g |
Carbohidrați | 31.4 g |
din care | |
Zaharuri | 3.48 g |
Fibre | 6.6 g |
Proteine | 40.8 g |
Sare | 69 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...