Penne cu pui și ciuperci

Penne cu pui și ciuperci
Porții: 2
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

250 Grame - Carne tocata de pui - Cocorico
190 Grame - Ciuperci conserva - Carrefour
100 Grame - Bulion din rosii romanesti - Vreau din Romania (Kaufland)
100 Grame - Paste fainoase integrale penne rigate Barilla
5 Grame - Sare de masa
2 Grame - Piper negru
3 Grame - Oregano uscat

Instrucțiuni de preparare

Se trag la tigaie fără ulei carnea tocata împreună cu ciupercile tocate, sare, piper și oregano. Peste acestea se adaugă bulionul și se fierb până carnea și ciupercile sunt bine gătite. Sosul obținut se amesteca cu pastele fierte.

Informații nutriționale

Proteine: 34%
Carbohidrați: 38%
Grăsimi: 28%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1722 kj / 411.49 kCal
Grăsimi 12.56 g
din care
Saturate 0.35 g
Ne-Saturate 0.02 g
Carbohidrați 37.55 g
din care
Zaharuri 4.35 g
Fibre 5.39 g
Proteine 33.77 g
Sare 2224.39 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook