Pavlova CM
![Pavlova CM](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/3a35aa3b-fe63-4f45-9d5c-443ff378a90a.jpg)
Ingrediente
- 4 Oua mici - S (200g) - Ou de gaina
- 1 Lingura (15ml) - Otet de mere
- 46 Grame - Amidon
- 400 Grame - Lapte de vaca gras, pasteurizat
- 250 Grame - Branza Ricotta Lovilio
- 5 Grame - Esenta de vanilie
- 100 Grame - Capsuni
- 100 Grame - Gem de zmeură fără zahăr adăugat Sweeteria
Instrucțiuni de preparare
Blat
Batem spuma tare 4 albuse, apoi adaugam 4 linguri de dulcisor, 1 lingura de oțet și 20 gr amidon.
Punem compozitia cu sosul într-o forma/tava rotunda în asa fel încât sa rămână o adancitura în mijloc unde vom pune crema.
Dam la cuptor pt 80-90 min la 100 gr.
Crema
Punem la fiert 300 ml lapte cu putina vanilie.
Într-un bol amestecam 26 gr amidon cu 100 ml lapte, 4 galbenusuri, 2 linguri de dulcisor.
Când clocotește laptele adaugam amestecul de galbenusuri și mai fierbem pe foc 2-3 min.
Când s-a răcit am amestecat crema cu 250 gr ricota și am dat la frigider 2h sau până se răcește blatul de bezea.
Se asamblează reci.
Peste blatul rece, adăugăm crema rece, căpșuni și gem de căpșuni.
Pofta bună.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 140g | |
Calorii | 559 kj / 133.5 kCal |
Grăsimi | 6.75 g |
din care | |
Saturate | 0.78 g |
Ne-Saturate | 1.32 g |
Colesterol | 105.75 mg |
Carbohidrați | 11.94 g |
din care | |
Zaharuri | 0.82 g |
Fibre | 0.25 g |
Proteine | 7.26 g |
Sare | 35.22 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...