Pate de ton

Pate de ton
Porții: 4
Timp de preparare: 5min

Ingrediente

150 Grame - Ton in suc propriu 365
5 Grame - Ghimbir
20 Grame - Masline kalamata Coop
20 Grame - Rosii uscate
30 Grame - Caju
5 Grame - Marar
30 Grame - Zeama de lamaie

Instrucțiuni de preparare

Se baga cajuul hidratat in blender cu putina apa pana devine o crema, dupa care se adauga celelalte ingrediente ghimbir, masline, rosii uscate, ton, marar, zeama de lamaie si se tin pana se formeaza o pasta. Se serveste pe paine integrala prajita si se poate adauga si ceapa verde pe deasupra daca va place. 

 

Daca mai vreti si alte retete delicioase, la fel de sanatoase, ma puteti urmari pe Instagram @mihaelapelea sau pe pagina de Facebook Mihaela Pelea - Nutritionist (https://www.facebook.com/mihaelapelea)

Informații nutriționale

Proteine: 44%
Carbohidrați: 20%
Grăsimi: 36%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 526 kj / 125.8 kCal
Grăsimi 4.87 g
din care
Saturate 0.6 g
Ne-Saturate 0.01 g
Carbohidrați 6.13 g
din care
Zaharuri 0.65 g
Fibre 0.32 g
Proteine 13.5 g
Sare 1.9 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii