Pate de ton
Porții:
4
Timp de preparare:
5min
Ingrediente
- 150 Grame - Ton in suc propriu 365
- 5 Grame - Ghimbir
- 20 Grame - Masline kalamata Coop
- 20 Grame - Rosii uscate
- 30 Grame - Caju
- 5 Grame - Marar
- 30 Mililitri - Zeama de lamaie
Instrucțiuni de preparare
Se baga cajuul hidratat in blender cu putina apa pana devine o crema, dupa care se adauga celelalte ingrediente ghimbir, masline, rosii uscate, ton, marar, zeama de lamaie si se tin pana se formeaza o pasta. Se serveste pe paine integrala prajita si se poate adauga si ceapa verde pe deasupra daca va place.
Daca mai vreti si alte retete delicioase, la fel de sanatoase, ma puteti urmari pe Instagram @mihaelapelea sau pe pagina de Facebook Mihaela Pelea - Nutritionist (https://www.facebook.com/mihaelapelea)
Informații nutriționale
Proteine: 44%
Carbohidrați: 20%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 65g | |
Calorii | 526 kj / 125.8 kCal |
Grăsimi | 4.87 g |
din care | |
Saturate | 0.62 g |
Ne-Saturate | 2.84 g |
Carbohidrați | 6.13 g |
din care | |
Zaharuri | 2.53 g |
Fibre | 0.94 g |
Proteine | 13.5 g |
Sare | 1.9 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...