Pate de ton

Porții:
4
Timp de preparare:
5min
Ingrediente
- 150 Grame - Ton in suc propriu 365
- 5 Grame - Ghimbir
- 20 Grame - Masline kalamata Coop
- 20 Grame - Rosii uscate
- 30 Grame - Caju
- 5 Grame - Marar
- 30 Mililitri - Zeama de lamaie
Instrucțiuni de preparare
Se baga cajuul hidratat in blender cu putina apa pana devine o crema, dupa care se adauga celelalte ingrediente ghimbir, masline, rosii uscate, ton, marar, zeama de lamaie si se tin pana se formeaza o pasta. Se serveste pe paine integrala prajita si se poate adauga si ceapa verde pe deasupra daca va place.
Informații nutriționale
Proteine: 44%
Carbohidrați: 20%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 65g | |
Calorii | 526 kj / 125.8 kCal |
Grăsimi | 4.87 g |
din care | |
Saturate | 0.62 g |
Ne-Saturate | 2.84 g |
Carbohidrați | 6.13 g |
din care | |
Zaharuri | 2.53 g |
Fibre | 0.94 g |
Proteine | 13.5 g |
Sare | 1.9 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...