Pate de ton cu ceapa și brânză
Porții:
4
Timp de preparare:
15min
Ingrediente
- 170 Grame - Ton în suc propriu Nixe
- 200 Grame - Crema de branza classic Goldessa
- 200 Grame - Ceapa verde
Instrucțiuni de preparare
O conserva de ton mărunțit se scurge de apa, se adaugă peste o cutie de crema de brânză natur, se adaugă 3-4 cepe verzi tăiate, suc de lămâie, sare piper și se mixează pana se face ca o pasta.
Informații nutriționale
Proteine: 34%
Carbohidrați: 11%
Grăsimi: 55%
Valori nutriționale pentru o porție de 142g | |
Calorii | 762 kj / 182.18 kCal |
Grăsimi | 11.25 g |
Carbohidrați | 5.05 g |
din care | |
Zaharuri | 1.05 g |
Fibre | 1.75 g |
Proteine | 15.55 g |
Sare | 478 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...