Pate de ton | Alina Fulberti

Pate de ton | Alina Fulberti
Porții: 2
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 10min

Ingrediente

100 Grame - Ton, conserva in suc propriu
2 Oua mici - S (100g) - Ou crud
35 Grame - Iaurt grecesc
15 Grame - Mustar Heinz
1 Gram - Sare de masa
1 Gram - Piper negru

Instrucțiuni de preparare

Se fierb ouale astfel incat sa aiba galbenusul tare, se curata de coaja si se pun intr-un tocator alaturi de tonul scurs de lichid, iaurt si mustar, se condimeneteaza cu sare si piper dupa gust, dupa care se paseaza totul pana se obtine o pasta tartinabila.

 

Tips & Tricks

Se poate pastra la frigider 2-3 zile.

Tonul se poate inlocui cu sardine sau somon.

In functie de preferinte se poate condimenta si cu usturoi granulat sau ceapa.

Informații nutriționale

Proteine: 56%
Carbohidrați: 5%
Grăsimi: 39%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 643 kj / 153.6 kCal
Grăsimi 6.59 g
din care
Saturate 1.56 g
Ne-Saturate 2.79 g
Colesterol 186 mg
Carbohidrați 1.77 g
din care
Zaharuri 0.18 g
Fibre 0.13 g
Proteine 21.39 g
Sare 265.01 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook