Pate de linte verde si legume
Porții:
5
Ingrediente
- 150 Grame - Linte verde
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 2 Linguri (30ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Se lasa lintea in apa timp de o ora, sa se hidrateze, apoi se pune la fiert cu morcovul si o ceapa(o masura de linte, 2 de apa).
Se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora, la foc mediu.
Dupa ce au fiert se pun toate ingredientele intr-un blender (atat cele fierte cat si cele crude) si facem o pasta din ele.
Pastrati cateva frunzulite de patrunjel pentru decor.
Ingredientele pot fi ajustate in functie de nevoile si placerile fiecaruia.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 44%
Grăsimi: 44%
Valori nutriționale pentru o porție de 110g | |
Calorii | 502 kj / 120 kCal |
Grăsimi | 6.3 g |
din care | |
Saturate | 0.05 g |
Ne-Saturate | 0.16 g |
Carbohidrați | 13.94 g |
din care | |
Zaharuri | 3.3 g |
Fibre | 4.02 g |
Proteine | 3.8 g |
Sare | 22.28 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...