Pate de ficat de pui facut in casa
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 145 Grame - Ceapa
- 35 Grame - Usturoi
- 20 Grame - Unt de masa 65% Pilos
- 335 Grame - Ficat de pui fiert
Instrucțiuni de preparare
- se curăță și se spală ficatul de pui, apoi se lasa la călit într-o tigaie, în care adaugam puțină apa, ceapă și usturoi, pentru aproximativ 15 minute
- dupa ce ficatul a fost călit suficient, se pasează foarte bine cu ajutorul unui blender; în timp ce pasăm ficatul, adăugăm untul și condimentele după gust
Informații nutriționale
Proteine: 45%
Carbohidrați: 14%
Grăsimi: 41%
Valori nutriționale pentru o porție de 268g | |
Calorii | 1652 kj / 394.95 kCal |
Grăsimi | 17.55 g |
din care | |
Saturate | 4.52 g |
Ne-Saturate | 2.04 g |
Carbohidrați | 13.1 g |
din care | |
Zaharuri | 3.22 g |
Fibre | 1.58 g |
Proteine | 42.86 g |
Sare | 5.88 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...