Paste vegane cu sos alb
Ingrediente
- 150 Mililitri - Lapte de migdale neindulcit Alpro
- 25 Grame - Fulgi de drojdie uscata inactiva SanoVita
- 15 Grame - Faina alba
- 8 Mililitri - Ulei de masline
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 15 Grame - Mustar
- 120 Grame - Paste din naut Chickpea Penne - SamMills
Instrucțiuni de preparare
Pasul 1: Pastele se pun la fiert cu un minut sau chiar 2 mai putin decat scrie pe ambalaj.
Pasul 2: Dupa ce s-au fiert pastele, le strecuram si pastram putina apa din cea in care s-au fiert.
Pasul 3: Intr-o tigaie antiaderenta punem 2 lingurite de ulei de masline iar dupa ce s-a incalzit uleiul adaugam faina peste.
Pasul 4: dupa ce am adaugat faina punem si laptele de migdale.
Pasul 5: dupa ce laptele de migdale s-a incalzit si s-a omogenizat cu faina adaugam fulgii de drojdie impreuna cu usturoiul zdrobit si mustarul, iar pentru ca sosul sa se omogenizeze se adauga si cateva linguri din apa in care s-au fiert pastele.
Pasul 6: Dupa ce totul incepe sa arate ca un sos alb, se adauga si pastele trecute putin prin apa rece pentru a le dezlipi.
Cand totul s-a amestecat bine se scot de pe foc si se servesc.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 348g | |
Calorii | 3129 kj / 747.77 kCal |
Grăsimi | 18.93 g |
din care | |
Saturate | 1.45 g |
Ne-Saturate | 9.27 g |
Carbohidrați | 86.59 g |
din care | |
Zaharuri | 14.29 g |
Fibre | 26 g |
Proteine | 46.1 g |
Sare | 702.8 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...