Paste proteice cu somon și smântână

Porții:
3
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
250 Grame - Bio protein pasta Fusilli - VanaVita
200 Grame - Somon salbatic - Wild Salmon - Lidl
180 Grame - Smantana 20% LaDorna
4 x Felie (80g) - Cascaval feliat - Pilos
Instrucțiuni de preparare
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Somonul se gătește în tigaie sau la cuptor, condimentat după gust.
Se amestecă toate ingredientele în tigaie (pastele fierte și scurse, somonul pisat bucățele mici, smântână, cașcavalul tăiat cubulețe mici, sare, pudră de usturoi) și se amestecă bine bine câteva minute.
Enjoy! 🥰
Informații nutriționale
Proteine: 37%
Carbohidrați: 29%
Grăsimi: 34%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 2461 kj / 588.26 kCal |
Grăsimi | 22.18 g |
din care | |
Saturate | 5.11 g |
Carbohidrați | 42.11 g |
din care | |
Zaharuri | 1.77 g |
Fibre | 4.33 g |
Proteine | 53.58 g |
Sare | 703.33 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii