Paste proteice cu somon și smântână

Paste proteice cu somon și smântână
Porții: 3
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

250 Grame - Bio protein pasta Fusilli - VanaVita
200 Grame - Somon salbatic - Wild Salmon - Lidl
180 Grame - Smantana 20% LaDorna
4 x Felie (80g) - Cascaval feliat - Pilos

Instrucțiuni de preparare

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Somonul se gătește în tigaie sau la cuptor, condimentat după gust. Se amestecă toate ingredientele în tigaie (pastele fierte și scurse, somonul pisat bucățele mici, smântână, cașcavalul tăiat cubulețe mici, sare, pudră de usturoi) și se amestecă bine bine câteva minute. Enjoy! 🥰

Informații nutriționale

Proteine: 37%
Carbohidrați: 29%
Grăsimi: 34%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 2461 kj / 588.26 kCal
Grăsimi 22.18 g
din care
Saturate 5.11 g
Carbohidrați 42.11 g
din care
Zaharuri 1.77 g
Fibre 4.33 g
Proteine 53.58 g
Sare 703.33 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii