Paste integrale cu sos de rosii, ton si parmezan
Ingrediente
- 150 Grame - Conserva de ton întreg în suc propriu - Nixe
- 300 Grame - Sugo Di Pomodoro - Combino
- 60 Grame - Parmezan Reggiano Lovilio
- 30 Grame - Capere conservate
- 300 Grame - Paste fainoase integrale penne rigate Barilla
Instrucțiuni de preparare
Sos cu ton:
Se toarna sosul de rosii intr-un recipient si se pune pe aragz la foc mic. Tonul se scurge de apa si se adauga peste sosul de rosii. Adaugam caperele si condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam pe aragaz 5 minute, timp in care amestecam constant.
Paste:
Se pun la fiert 500 ml de apa cu o lingurita de sare. Cand apa incepe sa fiarba se adauga pastele si se lasa la fiert timpul indicat pe ambalaj (intre 7-10 minute). Cand pastele sunt fierte se scug de apa.
Optiuni de servire:
Optiunea 1 - Se aseaza pastele pe farfurie si de adauga sosul de rosii cu ton. Se presara parmezanul ras deasupra.
Optiunea 2 - Se aseaza pastele si sosul de rosii cu ton intr-un recipient pentru cuptor si se presara parmezanul ras deasupra. Se da la cuptor pentru 5 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit la aproximativ 180 de grade). Se scot pastele din cuptor si se aseaza pe farfurie.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 420g | |
Calorii | 3323 kj / 794.25 kCal |
Grăsimi | 17.5 g |
din care | |
Saturate | 1 g |
Ne-Saturate | 3.58 g |
Carbohidrați | 105.58 g |
din care | |
Zaharuri | 5.68 g |
Fibre | 12.48 g |
Proteine | 47.61 g |
Sare | 1439.1 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...