Paste din sfeclă roșie cu creveți în sos de roșii
Porții:
1
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 100 Grame - Creveti Vannamei Lidl
- 100 Grame - Suc de rosii Palazzo
- 1 Lingura (15ml) - Vin alb de masa
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 4 Mililitri - Ulei de masline
- 100 Grame - Penne cu 20% sfecla vegetala proaspata - Petras Bio
Instrucțiuni de preparare
Se pun pastele la fiert timp de 8 minute, separat se călesc crevetii in uleiul de masline, se adauga treptat vinul alb, condimentele, sucul de rosii și pastele fierte. Se amesteca totul usor apoi se servesc cu pofta și cu mare drag.
Informații nutriționale
Proteine: 31%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 20%
Valori nutriționale pentru o porție de 324g | |
Calorii | 2135 kj / 510.26 kCal |
Grăsimi | 10.9 g |
din care | |
Saturate | 4.2 g |
Ne-Saturate | 2.7 g |
Carbohidrați | 59.69 g |
din care | |
Zaharuri | 4.6 g |
Fibre | 7.9 g |
Proteine | 37.02 g |
Sare | 6300 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...