Paste cu pui, sunca si ciuperci 0,5 (Tothazan Flaviu Nutrition)
Porții:
1
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 50 Grame - Paste Fusilli integrale no 28 - La Molisana
- 27 Grame - Șuncă din pulpa de porc Sissi
- 30 Grame - Ciuperci champignon
- 1 Catel (5g) - Usturoi
- 100 Grame - Piept de pui (crud)
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline
- 100 Grame - Rosii pasate
Instrucțiuni de preparare
Se pune apa cu sare la fiert.
Puiul si sunca (1 felie) se taie cubulete, ciupercile si usturoiul se taie feliute. Se calesc toate impreuna in ulei de masline la foc mediu timp de 5-7 minute.
Dupa 5-7 min se adauga sosul de rosii si putina apa in care fierb pastele.
Se scurg pastele de apa si se introduc fierbinti in sosul de paste.
Se fierbe totul la foc mediu pana se reduce sosul la consistenta dorita.
Se poate regla consistenta cu apa.
OPTIONAL: Se poate adauga chilli, oregano sau busuioc.
Follow me on Instagram: Tothazan Flaviu Nutrition
Informații nutriționale
Proteine: 38%
Carbohidrați: 44%
Grăsimi: 18%
Valori nutriționale pentru o porție de 317g | |
Calorii | 1677 kj / 400.88 kCal |
Grăsimi | 8.07 g |
din care | |
Saturate | 0.26 g |
Ne-Saturate | 1.3 g |
Carbohidrați | 42.8 g |
din care | |
Zaharuri | 6.9 g |
Fibre | 7.46 g |
Proteine | 36.9 g |
Sare | 636.35 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...