Paste cu dovlecel si rosii

Paste cu dovlecel si rosii

Porții: 5
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

50 Grame - Parmigiano Reggiano DOP - Italiamo
3 x Catel (15g) - Usturoi
200 Grame - Rosii cherry
200 Grame - Paste fusilli Barilla
100 Grame - Roșii decojite bucăți Mutti
1 Lingura (15g) - Ulei de masline
100 Grame - Dovlecel

Instrucțiuni de preparare

Dupa fierbere, o portie cantareste in jur de 200 de grame.

Se caleste usturoiul, rosiile cherry taiate in 4, dovlecelul maruntit, condimentele preferate, apoi se adauga sosul, pastele si apa cat sa le cuprinda. Dupa 11 minute, se adauga parmezanul si amesteca energic pentru a se topi.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 963 kj / 230.22 kCal
Grăsimi 6.91 g
din care
Saturate 2 g
Ne-Saturate 1 g
Carbohidrați 32.47 g
din care
Zaharuri 0.03 g
Fibre 0.06 g
Proteine 9.39 g
Sare 160 mg
Proteine
16.31%
9.39g
Carbohidrați
56.41%
32.47g
Grăsimi
27.28%
6.91g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook