
Paste cu dovlecel si rosii
Porții:
5
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
50 Grame - Parmigiano Reggiano DOP - Italiamo
3 x Catel (15g) - Usturoi
200 Grame - Rosii cherry
200 Grame - Paste fusilli Barilla
100 Grame - Roșii decojite bucăți Mutti
1 Lingura (15g) - Ulei de masline
100 Grame - Dovlecel
Instrucțiuni de preparare
Dupa fierbere, o portie cantareste in jur de 200 de grame.
Se caleste usturoiul, rosiile cherry taiate in 4, dovlecelul maruntit, condimentele preferate, apoi se adauga sosul, pastele si apa cat sa le cuprinda. Dupa 11 minute, se adauga parmezanul si amesteca energic pentru a se topi.
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 963 kj / 230.22 kCal |
Grăsimi | 6.91 g |
din care | |
Saturate | 2 g |
Ne-Saturate | 1 g |
Carbohidrați | 32.47 g |
din care | |
Zaharuri | 0.03 g |
Fibre | 0.06 g |
Proteine | 9.39 g |
Sare | 160 mg |
Proteine
16.31%
9.39g
9.39g
Carbohidrați
56.41%
32.47g
32.47g
Grăsimi
27.28%
6.91g
6.91g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii