Paste cu ciuperci și sos de roșii

Porții:
5
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 260 Grame - Ciuperci champignon
- 500 Grame - Fusilli din grâu dur în stil italian - Italiamo
- 400 Grame - Polpa di pomodoro con basilico Italiamo (Lidl)
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 1 Lingurita cu varf (8g) - Sare himalaya
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
- Se fierb pastele timp de 12-15 minute.
- Într-o tigaie, se pune usturoiul pisat, se călește puțin, după care se adaugă ciupercile.
- După ce ciupercile au scăzut, se adaugă sosul de roșii, condimente după gust, sare, piper și puțin vin.
- După ce pastele au fiert, se adaugă peste sos și se mai fierb câteva minute.
- Se servesc cu parmezan presărat după gust.
Informații nutriționale
Proteine: 15%
Carbohidrați: 80%
Grăsimi: 5%
Valori nutriționale pentru o porție de 238g | |
Calorii | 1689 kj / 403.58 kCal |
Grăsimi | 2.29 g |
din care | |
Saturate | 0.26 g |
Ne-Saturate | 1.94 g |
Carbohidrați | 80 g |
din care | |
Zaharuri | 7.09 g |
Fibre | 1.47 g |
Proteine | 14.91 g |
Sare | 1813.55 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...