Paste cu ciuperci și sos de roșii

Paste cu ciuperci și sos de roșii
Porții: 5
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

  • 260 Grame - Ciuperci champignon
  • 500 Grame - Fusilli din grâu dur în stil italian - Italiamo
  • 400 Grame - Polpa di pomodoro con basilico Italiamo (Lidl)
  • 3 x Catel (15g) - Usturoi
  • 1 Lingurita cu varf (8g) - Sare himalaya
  • 5 Grame - Piper negru

Instrucțiuni de preparare

  1. Se fierb pastele timp de 12-15 minute.
  2. Într-o tigaie, se pune usturoiul pisat, se călește puțin, după care se adaugă ciupercile.
  3. După ce ciupercile au scăzut, se adaugă sosul de roșii, condimente după gust, sare, piper și puțin vin.
  4. După ce pastele au fiert, se adaugă peste sos și se mai fierb câteva minute.
  5. Se servesc cu parmezan presărat după gust.

Informații nutriționale

Proteine: 15%
Carbohidrați: 80%
Grăsimi: 5%
Valori nutriționale pentru o porție de 238g
Calorii 1722 kj / 411.58 kCal
Grăsimi 2.29 g
din care
Saturate 0.34 g
Ne-Saturate 1.94 g
Carbohidrați 81.76 g
din care
Zaharuri 7.33 g
Fibre 1.47 g
Proteine 15.23 g
Sare 2213.55 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK