Paste cu ciuperci
Ingrediente
- 150 Grame - Spaghetti INTEGRALI Panzani
- 40 Grame - Caju
- 150 Grame - Ciuperci champignon brune
- 150 Grame - Ciuperci Pleurotus
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 40 Grame - Măsline Vera
- 30 Grame - Rosii uscate
Instrucțiuni de preparare
Se pun la hidratat 40g de caju pentru o ora.
Se incinge o tigaie in care se pune o lingura de ulei de masline extravirgin, ciupercile taiate, oregano, cimbru, sare si piper si se tin pe foc cam 5 minute.
Mie imi place sa folosesc doua tipuri diferite de ciuperci, de obicei Champignon brune cu Pleurotus sau Mini King Oysters si sa le tai diferit, adica tai unele ciuperci felii si pe celalte cubulete ca sa dea mai multa textura sosului.
Apoi bag la blender putina apa cu cajuul hidratat si cateva linguri de ciuperci din sos. Dupa care adaug sosul format peste ciuperci alaturi de un praf de nucsoara, 3 rosii uscate taiate si 8 masline. Se mai lasa 2 minute si apoi se adauga si pastele fierte in sos.
Pentru mai multe retete sanatoase ma gasiti pe pagina de Facebook Mihaela Pelea Nutritionist - https://www.facebook.com/mihaelapelea sau pe Instagram @mihaelapelea - https://www.instagram.com/mihaelapelea/.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 288g | |
Calorii | 2279 kj / 544.62 kCal |
Grăsimi | 21.52 g |
din care | |
Saturate | 2.56 g |
Ne-Saturate | 11.39 g |
Carbohidrați | 71.62 g |
din care | |
Zaharuri | 9.79 g |
Fibre | 9.93 g |
Proteine | 19.54 g |
Sare | 530.9 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...