Paste cu ciuperci de post
Porții:
6
Timp de preparare:
45min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 380 Grame - Ciuperci champignon brune
- 245 Grame - Ciuperci champignon
- 320 Grame - Ciuperci Portobello
- 115 Grame - Ceapa
- 17 Grame - Usturoi
- 250 Grame - Alpro Cooking Rice
- 500 Grame - Spaghetti integrale Barilla
Instrucțiuni de preparare
Ceapa se taie si se pune la călit.
Dupa ce ceapa s-a călit se taie ciupercile, se pisează usturoiul si se adauga langa ceapa.
Adăugăm condimente dupa gustul si plăcerile fiecăruia.
Pastele se pun in apa clocotită timp de 9 minute.
Adăugăm smântâna vegetală peste paste si il mai lăsam sa fiarbă pana cand se fac pastele.
Pastele se pun peste amestecul de ciuperci si se mai lasa 5-7 minute.
Informații nutriționale
Proteine: 16%
Carbohidrați: 70%
Grăsimi: 14%
Valori nutriționale pentru o porție de 304g | |
Calorii | 1592 kj / 380.41 kCal |
Grăsimi | 5.83 g |
din care | |
Saturate | 0.83 g |
Ne-Saturate | 4.75 g |
Carbohidrați | 64.83 g |
din care | |
Zaharuri | 6.02 g |
Fibre | 8.92 g |
Proteine | 15 g |
Sare | 59.96 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...