Paste Boscaiola
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 350 Grame - Carnati de casa
- 250 Grame - Ciuperci champignon
- 3 Mililitri - Ulei de masline
- 100 Grame - Branza mascarpone Delaco
- 150 Grame - Paste tricolore - Italiamo
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 30 Grame - Patrunjel verde
Instrucțiuni de preparare
Se scoate carnea din matul carnatului, se paseaza si se prajeste in ulei de masline, pana devine maronie.
Se adauga ciupercile feliate peste carne, alaturi de usturoiul pisat. Se lasa la gatit aprox. 10-15 min, pana cand lichidul dispare.
Pastele se vor pune la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se adauga pastele peste carne si ciuperci, alaturi de mascarpone si se amesteca bine.
Peste acestea adauga 100 ml apa de la paste si amesteca bine.
Serveste cu patrunjel tocat.
Informații nutriționale
Proteine: 17%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 59%
Valori nutriționale pentru o porție de 223g | |
Calorii | 2257 kj / 539.48 kCal |
Grăsimi | 35.07 g |
din care | |
Saturate | 0.18 g |
Ne-Saturate | 0.62 g |
Carbohidrați | 31.96 g |
din care | |
Zaharuri | 2.73 g |
Fibre | 2.98 g |
Proteine | 23 g |
Sare | 7.75 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...