Pastai verzi sotate
![Pastai verzi sotate](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/57ac17f0-e07f-450c-b47c-11cd1a0fa43c.jpeg)
Ingrediente
- 40 Grame - Unt 80% - Pilos
- 300 Grame - Fasole verde păstăi extra fină - Lidl
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare himalaya
- 3 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Nu se decongeleaza fasolea inainte de gatire ci se pune direct intr-o cratita larga, antiaderenta (preferabil o tigaie cu pereti mai inalti sau un wok asiatic).
Peste pastaile de fasole se pun de la inceput untul si o cescuta de apa. Se aseaza tigaia pe foc mediu si se lasa sa fiarba incet, fara capac.
Se intoarce fasolea din cand in cand avand grija sa nu se rupa pastaile fragede. Ele trebuie sa ramana usor crocante si sa-si pastreze culoarea frumoasa.
Spre final se asezoneaza totul cu sare si piper macinat si se amesteca usor. Se opreste focul se da tigaia deoparte si se preseaza 2 catei de usturoi dupa care se stropeste fasolea si cu putina zeama de lamaie.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 179g | |
Calorii | 855 kj / 204.28 kCal |
Grăsimi | 16.82 g |
din care | |
Saturate | 10.77 g |
Ne-Saturate | 6.04 g |
Carbohidrați | 7.37 g |
din care | |
Zaharuri | 3.61 g |
Fibre | 0.5 g |
Proteine | 3.48 g |
Sare | 2501.51 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...