Pastai trase la tigaie
Porții:
1
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 400 Grame - Fasole galbena pastai congelata Casa Taraneasca
- 40 Grame - Ceapa rosie
- 3 Grame - Usturoi
- 13 Grame - Unt 80% Covalact
- 60 Grame - Pasta de tomate Olympia
Instrucțiuni de preparare
Se fierb pastaile pentru circa 5 minute.
Intre timp intr o tigaie punem la topit untul, adaugam 1-2 catei usturoi, o ceapa rosie si calim pentru circa 2-3 minute, dam la foc mic, adaugam pastaile peste.
Calim totul pentru 5 minute, adaugam pasta de tomate, sare, piper si lasam totul pe foc pentru inca 5 minute.
Eu am servit cu piept de pui. Pofta buna.
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 57%
Grăsimi: 31%
Valori nutriționale pentru o porție de 516g | |
Calorii | 1492 kj / 356.59 kCal |
Grăsimi | 11.3 g |
din care | |
Saturate | 6.44 g |
Ne-Saturate | 4.81 g |
Carbohidrați | 47.19 g |
din care | |
Zaharuri | 9.99 g |
Fibre | 14.02 g |
Proteine | 10.06 g |
Sare | 1362.11 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...