Parizer vegetal

Porții:
5
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
180min
Ingrediente
- 200 Grame - Migdale crude
- 50 Grame - Ceapa
- 30 Mililitri - Ulei de masline
- 20 Grame - Fulgi de drojdie inactivă
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 600 Mililitri - Apa
- 2 Grame - Boia dulce
- 5 Grame - Cimbru verde
- 5 Grame - Usturoi praf
- 30 Grame - Suc sfecla rosie
- 10 Mililitri - Suc natural de lamaie
- 10 Grame - Gelatina vegetala agar agar
Instrucțiuni de preparare
Migdalele se pun la înmuiat. Când sunt gata se pun în blender cu toate ingredientele enumerate si 300ml de apa, se face o pasta fina.
Restul de 300ml de apa se pun la fiert împreună cu agarul până se ingroasa si fierbinte se pune peste celelalte alimente in blender. Se mizează bine apoi se pune intr-un vas (tub/sticla/dand forma de parizer) uns cu ulei si se da la frigider 2-3 ore.
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 15%
Grăsimi: 73%
Valori nutriționale pentru o porție de 193g | |
Calorii | 1310 kj / 313.07 kCal |
Grăsimi | 27.21 g |
din care | |
Saturate | 1.58 g |
Ne-Saturate | 18.59 g |
Carbohidrați | 12.94 g |
din care | |
Zaharuri | 2.63 g |
Fibre | 6.14 g |
Proteine | 10.49 g |
Sare | 1197.6 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...