Pandispan proteic cu fructe
Ingrediente
- 5 Oua mici - S (250g) - Ou de gaina
- 100 Grame - Albus de ou
- 110 Grame - Fulgi de ovaz
- 30 Grame - Faina de cocos - Solaris
- 3 Grame - Scortisoara macinata
- 2 Grame - Praf de copt
- 1 Banana medie (118g) - Banane
- 250 Grame - Zmeura
Instrucțiuni de preparare
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade.
Amestecăm ouăle și restul ingredientelor )cu excepția căpșunilor) într-un blender, la viteză mare până când compoziția este una omogenă.
Turnăm compoziția într-o formă de cuptor (eu am folosit una din silicon cu diametrul de 20 cm). Dacă nu aveți o formă de silicon este bine să tapetați tava cu hțrtie de copt și puțin ulei de cocos.
Căpșunile le-am feliat și le-am pus pe deasupra pe toată suprafața pandișpanului.
Am introdus tava în cuptor pentru 35 de minute.
La final am presărat fulgi de cocos și am suplimentat cu căpșuni proaspete. Nefiind o prăjitură îndulcită, atunci fructele vor avea grijă să ofere gust și savoare.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 108g | |
Calorii | 605 kj / 144.54 kCal |
Grăsimi | 4.94 g |
din care | |
Saturate | 1.74 g |
Ne-Saturate | 2.28 g |
Colesterol | 132.19 mg |
Carbohidrați | 17.92 g |
din care | |
Zaharuri | 4.13 g |
Fibre | 3.99 g |
Proteine | 8.26 g |
Sare | 82 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...